De Mindfulnessschool

Mindfulness Based Programma’s 

De Mindfulnessschool is een overkoepelende organisatie, gericht op verbinding en ontwikkeling van mindfulnessprogramma’s, waar mijn mindfulnesswerk samenkomt: Mindful Studio Haarlem, Mindfulness Centrum Kennemerland en Mindful Momenten, mijn weblog. Er is samenwerking met andere expertises uit de gezondheidszorg.

Aanbod
Mindfulnesstraining, Compassietraining, Kinder & Jongerentraining, Mindful Ouderschap, Meditatie, Mindful Coaching, Lifecoaching, Acceptance & Commitment Therapie, Voluit Leven en Psychotherapie.

Ook worden er specialistische mindfulnessprogramma’s opgezet, waaronder Compassievol Schrijven. De Mindfulnessschool is mindful in ontwikkeling en krijgt in het jaar 2019 gerichter vorm.

Voor jou
De Mindfulnessschool is er voor jou. Voor dat wat je nodig hebt om verder te kunnen. Soms is dit alleen een steuntje in de rug en soms een steviger verandering in je leven. Door mindfulnessbeoefening kun je de kwaliteit van je leven verbeteren, maar je kunt ook daadwerkelijk je gedrag veranderen. Niet meer doen wat je altijd doet, maar nu eens echt niet helpende, automatische gedragspatronen en reacties doorbreken. Mindfulness werkt als een frisse wind in je leven. Het zet je dag in nieuw daglicht. Ook al is je leven misschien moeilijk, je kunt toch vervuld zijn en beschikbaar zijn voor het hier en nu, voor positiviteit en persoonlijke groei. Zo ervaar je meer rust, aandacht, evenwicht en compassie in je leven. En wat het kost? Tijd, veel tijd om te oefenen.

Supervisie
Mindfulness Supervisie is een methode om te leren van concrete werkervaringen. Supervisiegesprekken werken ondersteunend bij je ontwikkeling als trainer. Je kiest doelgericht en bewust voor een leerproces, waar jezelf actief aan meewerkt.

Intervisie
Verbinding en verdieping voor mindfulnesstrainers en compassietrainers door een ondersteunende leergroep, de Mindfulness Intervisiegroep. In intervisie leer je om op een reflecterende, mindful manier te kijken naar je trainerschapproces.

Community
Beheer van de Mindful Leven Facebook community. Een groep die ondersteuning biedt aan mensen die mindfulness willen integreren in hun dagelijks leven. De community is opgericht in 2010, kent meer dan 10.000 groepsleden en heeft 4 beheerders die ook mindfulnesstrainer en/of compassietrainer zijn.

Contact
De Mindfulnessschool
Maryvonne Verkerke
info@demindfulnessschool.nl
+31 (6) 30773972
Marsmanplein 116c
2025 DV Haarlem
KvK 59532211

Social media
Facebook De Mindfulnessschool »
Instagram @demindfulnessschool »