De Mindfulnessschool

Mindfulness Based Programma’s 

De Mindfulnessschool is een overkoepelende organisatie, gericht op verbinding en ontwikkeling van mindfulnessprogramma’s, waar mindfulnesswerk samenkomt: Mindful Studio Haarlem, Mindfulness Centrum Kennemerland en Mindful Momenten. Er is samenwerking met andere expertises uit de gezondheidszorg.

Ontwikkeling
Opzet, ontwikkeling en toetsing van specialistische mindfulnessprogramma’s, waaronder Compassievol Schrijven.

Supervisie
Mindfulness Supervisie is een methode om te leren van concrete werkervaringen. Supervisiegesprekken werken ondersteunend bij je ontwikkeling als trainer. Je kiest doelgericht en bewust voor een leerproces, waar jezelf actief aan meewerkt.

Intervisie
Verbinding en verdieping voor mindfulnesstrainers en compassietrainers door een ondersteunende leergroep, de Mindfulness Intervisiegroep. In intervisie leer je om op een reflecterende, mindful manier te kijken naar je trainerschapproces.

Community
Beheer van de Mindful Leven Facebook community. Een groep die ondersteuning biedt aan mensen die mindfulness willen integreren in hun dagelijks leven. De community is opgericht in 2010, kent meer dan 10.000 groepsleden en heeft 4 beheerders die ook mindfulnesstrainer en/of compassietrainer zijn.

Contact
De Mindfulnessschool
Maryvonne Verkerke
info@demindfulnessschool.nl
+31 (6) 30773972
Marsmanplein 116c
2025 DV Haarlem
KvK 59532211

Social media
Facebook De Mindfulnessschool »
Instagram @demindfulnessschool »